Var man kan hitta billiga yogaprylar?

Att ha yoga som ett intresse är vanligt och för många innebär det mer än bara ett intresse, många kallar det en livsstil och levnadssätt. I detta inlägg tipsas du om hur du kan få tag på bra yogaprylar till bra priser så att du kan upprätthålla din yoga-livsstil med en billig peng.

Använd dina mjukiskläder

När det gäller yogakläder finns det enormt mycket att köpa i såväl webbutiker som i vanliga. Att gå klädd i yogakläder har nästan blivit en trend. Ibland behöver man använda sig av smslån med direkta utbetalningar för att ha råd att köpa dessa nya trendiga kläder. För att undvika dessa lån tipsar vi dig här istället om att du kan använda dina egna mjukiskläder. För det är ju faktiskt det enda som spelar roll när du yogar, alltså att du kan röra på dig och ut rörelserna helt och hållet. Och vad är bättre än att då ha på mjukiskläderna?

Köp begagnade prylar

Självklart finns det även andra sätt att komma undan på med en billig peng för att kunna utföra sin yoga. Ett självklart sätt är att köpa begagnade grejer till sina yogapass. Under ett yogapass blir man inte lika svettig som under en löprunda och just därför kan man köpa begagnade träningskläder för yoga. Se bara till att tvätta kläderna innan du använder dem. Detsamma gäller yogamatta. En yogamatta som är begagnad är oftast helt okej att använda eftersom att yoga inte vanligtvis innebär mycket svett och därmed inte heller gör mattan speciellt ohygienisk.

Yoga naken

Ett annat tips på hur man kan hålla sina yogapass som en billig aktivitet är förstås att yoga naken. Observera dock att detta är inget vi rekommenderar om man är på gymmet eller bland andra människor! Men om man är hemma i sitt eget hem, ensam eller med exempelvis sin partner brukar det inte vara några konstigheter att utföra aktiviteten naken. Att vara naken under sitt yogapass gör ofta dessutom att man känner sig fri att ta ut rörelser och utöva övningarna till 110 %. Den som inte har provat att yoga naken borde prova och känna frihetskänslan som det hela ger. Se dock till att dra ned persiennerna först om du inte vill ha dina grannar som publik!

Dela matta med andra

Vårt sista tips är självklart att dela matta med grannen, kompisen eller liknande. En matta slits inte speciellt fort och att dela den med någon brukar inte innebära några problem alls, så till vida att man då inte tänkt utföra sin yoga samtidigt. Ett exempel på hur bra det går att dela yogamatta finns såklart på gymmen. De allra flesta gymkedjor lånar ut yogamattor till sina kunder under passen och detta upplevs aldrig som några konstigheter bland kunderna. Om man är det lite svettigare personen kan man dock med fördel torka av mattan efter sitt pass och på så sätt visa respekt till den som ska använda mattan härnäst. På gymmen finns ofta spray och papper som man kan använda för ändamålet.